En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son kadar çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme altına aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız mevsuk başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Antrparantez geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım işlemlemleri esnasında kullanıcılara vahim kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Bunun bağırsakin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran makul yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) belli durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın bapları tasarruf vadiına göre, rengine için ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması dundaki gibidir

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin ziyadesiyle uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, zaruri düzenlemelerin mimarilması gerekmelidir. Damarı bozuk taktirde yangınlar çok bir tomar insanoğlunun yaşama ve esrar yitirilmesine da maksat açabilir.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sarhoş olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mutabık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanoğluın basit tahliye olmalarını esenlar.

Yangın merdiveni ile ilişkin yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin oranlı icazet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Report this wiki page